Het festivalseizoen is inmiddels begonnen. Na het lange indoor-seizoen verlaten de snoeiers de stal. Ieder weekend zagen, beuken en stampen met je amigo’s (of amiga’s). Hopend op een weekend vol zon, bier, wijn, Hardstyle en mooie mensen. Echter kom je vaak bedrogen uit. De mooie mensen veranderen in allerlei typetjes, zodra zij de beveiliging zijn gepasseerd. Hieronder een opsomming van de 7 types die je op ieder Hardstyle festival wel tegenkomt.

1. De Anabool

Jaja, de anabool! Hij is voor de heenreis nog even snel langs de gym geweest. Dat zie je direct, want zijn borstkassie knalt eruit, en daar is genoeg reden voor! Daarnaast draagt hij ondanks de 35 graden een lange spijkerbroek om zijn satéprikkers te verbergen, want legday doe je niet in de gym. Dat doe je op een feestje!

2. De Kickroller

Staat altijd first-row, hopend op een duimpje van zijn favoriete DJ die ziet dat de kickroller de kickrolls beter kent dan hemzelf. CHAPEAU! Helemaal los aan het losgaan!

3. De Barbiepop

Hoog geblondeerd haar, lekker laagie make-uppie erop, zonnebankie en een stel neptieten die geshowd moeten worden. Flaneert graag aan de zij van een willekeurige Anabool. Ja, ja deze type van de hardstyle chick zie je op elk hardstyle festival.

4. De Zweter

Trekt bij binnenkomst direct zijn shirt uit. Staat het liefst bij een overdekte RAW-stage te zweten. Geeft zero f*cks of jij zijn bezweette rug tegen je lichaam krijgt aangedrukt. Mega!

5. De uit de maat-piraat

Normaal gesproken een Technovlinder, maar door zijn vrienden met verstand overgehaald om een x een écht feestje te pakken. Je herkent hem aan zijn opgevoerde konijnendans.

6. De fanboy/girl

Zelfs zijn/haar sokken zijn van de laatste Radical Redemption merchandise. Om het af te maken pronkt er een hele zieke ‘MILITANT’ pet op hun hoofd.

7. De ufo-piloot

Al zwalkend verplaats hij zich over de dansvloer. Het liefst rust hij zijn hoofd op jouw schouder, omdat hij veel te hard gaat. Man man man man man, deze mensen mag je van ons gerust een duwtje in de juiste richting geven.

Herken jij een aantal van deze types? Laat het ons weten in de comments en tag de types die jij herkent!