Hieronder de zes welbekende type chicks die u de gehele zomer (hopelijk) weer in overvloed tegen het lekkere lijf zult lopen. Organisaties weten het immers dondersgoed; (vrouwen) zien = verkopen! 

1. De Fotograaf

Instagram, Facebook en Snapchat zijn inmiddels veroverd terrein voor deze doorgewinterde party-fotograaf. De selfies met hashtags vliegen je om de oren en als je echt geluk hebt zit er nog een gezellige groepsfoto in. Jammer alleen dat er altijd 1 figuur met z´n opblaas-pupillen de boel weet te verstieren. Lekker voor de privécollectie houden…

2. De Parttime Visagist

Hopen dat de grote lockers niet uitverkocht zijn aangezien de beautycase van mevrouw een primaire feestbehoefte is. Met name van die chicks die er om 22:00 nog uitzien alsof ze net hun huis uit zijn gekomen. Roept meestal een verwarde blik op bij vriendinlief die “niet begrijpt hoe je er zo uit kunt zien na 8 uur feesten”. Vaak zit er onder de partime vissagisten ook een barbier, van dit type hardstyler loopt er gegarandeerd wel één rond.

3. De MILFs

Eigenlijk de natte droom van iedere jonge festivalganger. Vaak vergezeld door een aantal anabolen van eind twintig struint een groepje vrouwen van middelbare leeftijd met rood haar het festivalterrein af. Dit is gewoon in real life ‘Brazzers’!

4. De Gasgever

Voor het ‘dedicated publiek’ de leukste categorie dames aangezien hier pure winst te behalen valt. Dit zijn de dames die reeds een half uur na binnenkomst op het feest geen volzinnen meer kunnen formuleren. Er wordt door deze groep meer geschaatst dan op de olympische spelen en woorden als ‘eten’ ‘zitten’ of ‘rustig’ zijn uit den boze.

5. De Kenner

Het is even goed zoeken, maar tussen al het kickroll-geweld van hele horde jongens staan vaak toch een aantal verborgen parels. Draaien de hele week niets anders dan Hardstyle en doen een A-tot-Z’je in 5 minuten. Voor het aangezien is het wellicht wat minder omdat mevrouw bij tijd en wijlen totaal opgaat in de muziek van (een van haar) favoriete DJ(s), maar dat mag de pret niet drukken?

6. De Zeur

Vaak de BOB en ligt dus ook een vrij afwijkend schema dan de rest van de groep. Gaat niet bijpakken, wil geen ballonnen en voornamelijk veel zitten. De ene act draait te soft en de andere te hard. Haar favoriete platen worden nooit gedraaid en de lasers schijnen in haar ogen. WEG-WEZEN

7. De Lolbroek

Kan geen twee zinnen achter elkaar zeggen zonder een ‘verborgen’ woordgrap toe te passen. DJ namen, plaats- en tracknamen; alles gaat voor het gaas. Vaak in combinatie met een welbekende HardstyleHumor snapback (waarvoor hulde!)

Welke missen we nog?