Ook al is het de laatste dagen nog niet echt te merken, de herfst is alweer een maandje bezig en het outdoor festival seizoen afgelopen.  Straks komt de winterdepressie er weer aan maar gelukkig zijn er altijd nog de indoor festivals die je hier doorheen slepen!  Misschien zien we toch liever het zonnetje en lopen we half naakt rond op een outdoor festival maar hier een overzicht met positieve puntjes waarom de indoor festivals zo slecht nog niet zijn!

1. Bij indoor festivals is het (gelukkig) nooit koud! Helaas kun je nu dus niet minder hard je best doen in de sportschool, de t-shirts gaan alsnog uit. Je poncho hoeft niet mee, er kan alleen wel een plaatselijk buitje met zweet van het plafond af vallen, maar dit mag de pret natuurlijk niet drukken.

via GIPHY

2. Ook in de winter zijn er feestjes die je absoluut niet kan missen. Blijkbaar is er een hype in opkomst, want na de laatste editie van Q-Base is in februari Hard Bass aan de beurt met de tiende en laatste editie. We will miss you…

via GIPHY

3. Je kunt na het feest gelijk aanschuiven bij je ouders aan het ontbijt!

via GIPHY

4. Aangezien het lijkt alsof je de hele nacht in een oven hebt gestaan, heb je niet eens een jas nodig als je buiten komt!

via GIPHY

5. Meestal is het feest in één zaal, dat betekend dat je geen hele marathon hoeft te lopen over het terrein om vrienden te meeten, tenzij je ze niet kunt vinden natuurlijk..

via GIPHY

6. Bij sommige feesten zijn de lockers al voor de fouilleer sessies, hoe handig! Kun je je voorraad eten, drinken en andere benodigdheden voor de after gewoon in je lockertje bewaren.’

via GIPHY

7. Veel mensen kijken bij een outdoor festival uit naar het einde van de dag: de endshow. Bij een indoor festival hoef je niet te wachten tot het donker is, maar kun je lekker de hele nacht schichtig kijken naar de lasers.

via GIPHY

8. Vaak worden de feesten georganiseerd in een stadion of concertgebouw, de tribunes bestaan uit genoeg stoeltjes om even een zitpauze op te nemen, al is dit meestal niet van toepassing..

via GIPHY