Maak kennis met de Señor Knalpijp, de perfecte aanvulling op je dagelijkse outfit. Deze stijlvolle mid-profile cap is ontworpen met een combinatie van comfort en functionaliteit, waardoor hij ideaal is voor zowel casual als actieve gelegenheden.

Gemaakt van een hoogwaardige mix van 60% katoen en 40% polyester, biedt de Señor Knalpijp een ademende en duurzame ervaring. De gestructureerde zes-panel cap heeft een kroonhoogte van 3,5 inch (8,9 cm), wat zorgt voor een moderne uitstraling zonder in te boeten op comfort. De hard buckram frontpanelen geven extra stevigheid en ondersteuning, terwijl de mesh achterkant zorgt voor optimale ventilatie, zelfs op warme dagen.

De cap is uitgerust met een Permacurv® visor en een bijpassende undervisor die niet alleen stijlvol zijn, maar ook bescherming bieden tegen de zon. Dankzij de plastic verstelbare sluiting is de Señor Knalpijp geschikt voor een hoofdomtrek van 21⅝″ tot 23⅝″ (54,9 cm tot 60 cm), waardoor hij gemakkelijk aan te passen is aan verschillende hoofdformaten.

Of je nu een dagje uit gaat, sport of gewoon wilt ontspannen in de zon, de Señor Knalpijp is de ideale keuze voor elke gelegenheid. Voeg deze veelzijdige cap toe aan je collectie en ervaar zelf het comfort en de stijl die hij te bieden heeft.

Gewicht 0,11 kg
0