Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Losnâh! trucker cap. Deze cap is ontworpen voor zowel comfort als duurzaamheid, waardoor hij een onmisbaar accessoire is voor elke gelegenheid. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 60% katoen en 40% polyester, biedt deze cap een ademende en comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat.

De Losnâh! trucker cap heeft een mid-profile ontwerp met een laag profiel borduurgebied, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. De gestructureerde zes-panel cap heeft een kroonhoogte van 3,5 inch (8,9 cm), wat bijdraagt aan de stijlvolle look. De hard buckram frontpanelen bieden extra stevigheid en ondersteuning, terwijl het mesh achterpaneel zorgt voor optimale ventilatie, perfect voor warme dagen of actieve avonturen.

Met de Permacurv® visor en bijpassende undervisor geniet je niet alleen van bescherming tegen de zon, maar ook van een verfijnde afwerking die de algehele uitstraling van de cap versterkt. De plastic verstelbare sluiting maakt het eenvoudig om de pasvorm aan te passen aan jouw hoofdomtrek, die varieert van 21⅝ inch tot 23⅝ inch (54,9 cm tot 60 cm).

Of je nu op zoek bent naar een casual look voor dagelijks gebruik of een trendy accessoire voor je volgende uitje, de Losnâh! trucker cap is de ideale keuze. Voeg deze veelzijdige cap toe aan je collectie en ervaar zelf het comfort en de stijl die hij te bieden heeft.

Gewicht 0,11 kg
0