Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Pim Pam Ket! trucker cap. Deze cap is ontworpen voor zowel comfort als een trendy uitstraling, waardoor hij een onmisbaar accessoire is voor elke casual outfit.

Gemaakt van een hoogwaardige mix van 60% katoen en 40% polyester, biedt deze mid-profile cap een ademend vermogen dat ideaal is voor zowel warme als koele dagen. De cap heeft een gestructureerd ontwerp met zes panelen, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Met een kroonhoogte van 3,5 inch (8,9 cm) en hard buckram frontpanelen, behoudt de cap zijn vorm, zelfs na langdurig gebruik.

De mesh achterkant zorgt voor optimale ventilatie, waardoor je hoofd koel blijft tijdens al je avonturen. De Permacurv® visor met bijpassende undervisor biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar voegt ook een stijlvolle touch toe aan het geheel. Dankzij de plastic verstelbare sluiting is de cap eenvoudig aan te passen aan jouw hoofdomvang van 21⅝″ tot 23⅝″ (54,9 cm tot 60 cm), wat zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm.

Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een dagje uit of een praktische oplossing voor buitenactiviteiten, de Pim Pam Ket! trucker cap is de ideale keuze. Voeg deze veelzijdige cap toe aan je collectie en geniet van het perfecte samenspel tussen stijl en comfort.

Gewicht 0,11 kg
0