Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de “Als een Raket” trucker cap. Deze cap is ontworpen voor zowel comfort als duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor elke gelegenheid, of je nu een dagje buiten doorbrengt of gewoon je casual look wilt aanvullen.

Gemaakt van een hoogwaardige mix van 60% katoen en 40% polyester, biedt deze mid-profile cap een ademend vermogen dat je hoofd koel houdt, zelfs op de warmste dagen. De gestructureerde zes-panelen constructie zorgt voor een stevige pasvorm, terwijl het lage borduurgebied ruimte biedt voor persoonlijke aanpassingen of logo’s.

Met een kroonhoogte van 3.5″ (8.9 cm) en hard buckram frontpanelen, behoudt deze cap zijn vorm en biedt hij tegelijkertijd een comfortabele pasvorm. De mesh achterkant zorgt voor extra ventilatie, waardoor je altijd fris blijft, ongeacht de omstandigheden.

De Permacurv® visor met bijpassende undervisor voegt niet alleen stijl toe, maar biedt ook bescherming tegen de zon. Dankzij de plastic verstelbare sluiting is deze cap geschikt voor een hoofdomtrek van 21⅝″ tot 23⅝″ (54.9 cm tot 60 cm), wat zorgt voor een perfecte pasvorm voor iedereen.

Of je nu op zoek bent naar een trendy accessoire voor je dagelijkse outfit of een praktische oplossing voor buitenactiviteiten, de “Als een Raket” trucker cap is de ideale keuze. Voeg deze veelzijdige cap toe aan je collectie en ervaar zelf het comfort en de stijl die hij te bieden heeft!

Gewicht 0,11 kg
0