Breng een vleugje stijl en humor in je dagelijkse outfit met de “Heb je nog gehakt?” trucker cap. Deze cap is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een gespreksonderwerp dat zeker de aandacht zal trekken. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 60% katoen en 40% polyester, biedt deze cap zowel comfort als duurzaamheid.

De mid-profile constructie zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl het lage borduurgebied ruimte biedt voor een subtiele, maar opvallende uitstraling. Met zijn gestructureerde zes-panel ontwerp en een kroonhoogte van 3,5 inch (8,9 cm) is deze cap ideaal voor elke gelegenheid, of je nu aan het werk bent of gewoon geniet van een dagje uit.

De hard buckram frontpanelen geven de cap extra stevigheid en ondersteuning, terwijl de mesh achterkant zorgt voor optimale ventilatie. Dit maakt de “Heb je nog gehakt?” trucker cap perfect voor warme dagen of actieve bezigheden. De Permacurv® visor met bijpassende undervisor biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar voegt ook een stijlvolle afwerking toe aan het geheel.

Met een plastic verstelbare sluiting is deze cap geschikt voor een hoofdomtrek van 21⅝″ tot 23⅝″ (54,9 cm tot 60 cm), waardoor hij gemakkelijk aan te passen is aan jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een casual look of iets dat je outfit net dat beetje extra geeft, deze trucker cap is de perfecte keuze.

Voeg wat flair toe aan je garderobe met de “Heb je nog gehakt?” trucker cap – waar stijl en functionaliteit samenkomen!

Gewicht 0,11 kg
0