Ontdek de KLOENK. bucket hat, een perfecte combinatie van stijl en comfort die je look naar een hoger niveau tilt. Gemaakt van 98% katoen en 2% spandex, biedt deze hoed niet alleen een uitstekende pasvorm, maar ook een ademend vermogen dat ideaal is voor zowel zonnige dagen als casual uitjes.

Met een middelhoog profiel en een hoge borduurruimte, is deze bucket hat ontworpen om op te vallen. De 3-inch kroon zorgt voor een trendy uitstraling, terwijl de bijpassende undervisor extra bescherming biedt tegen de zon. Of je nu aan het strand ligt of door de stad wandelt, deze hoed is de ideale metgezel.

De premium Flexfit zweetband zorgt ervoor dat je altijd comfortabel blijft, ongeacht de omstandigheden. Dankzij het ontwerp “one size fits most” past deze hoed perfect bij een hoofdomtrek van 21 ⅝″ tot 23 ⅛″ (55 cm tot 58,7 cm). Dit maakt het gemakkelijk om de hoed aan te passen aan jouw unieke maat.

Voeg een vleugje flair toe aan je outfit met de KLOENK. bucket hat – de perfecte keuze voor iedereen die stijlvol en comfortabel wil zijn. Of je nu gaat voor een casual look of iets meer gedistingeerd, deze hoed is veelzijdig genoeg om bij elke gelegenheid te passen. Maak je look compleet en geniet van het comfort dat deze bucket hat te bieden heeft!

Gewicht 0,08 kg
0