Zaterdagnacht was het weer eens tijd voor een potje Oost-Europees traangassen. Directeur Gelredome claimt nu dat slechts ‘enkelen bezoekers’ last hebben gehad. Kent u of bent u iemand die last had? Neemt u anders even contact op met dhr. van de Bunt: (Gelredome.nl/contact)

Iedereen die zaterdagnacht in de Gelredome stond had op enig moment last van prikkende ogen, moeite met ademhalen en dat soort praktijken of kende iemand die daarmee werd geconfronteerd. De directeur van onze hardstyle-dome geeft desgevraagd (aan de Gelderlander) aan dat er volgens hem slechts enkelen mensen last van hebben gehad:

Hoeveel bezoekers van Qlimax pepperspray in hun ogen hebben gehad weet Van de Bunt niet. ,,Het gaat eerder om enkelen dan om tientallen. Ik heb ook niet gehoord of er bezoekers zijn bestolen. Ik vind het wel heel vervelend dat dit is gebeurd.”

Op Twitter, Reddit en Facebook stroomden de vele reacties van getroffen bezoekers echter al tijdens het event binnen. Het werd al snel duidelijk dat duizenden mensen daardoor getroffen werden. Onduidelijk is nog of er nog bezittingen zijn verdwenen, maar mocht dat zo zijn neemt u dan even contact op met de politie zodat ook de petten weer aan het werk kunnen.